VENUE81
VENUE81-logotyp---eps_white

Pop-up

Pop-up

Välkommen till VENUE81 – Din plats för minnesvärda pop-up evenemang i Stockholm 

Skapa ert nästa pop-up evenemang i hjärtat av Stockholm. Med VENUE81 som plats för ert  arrangemang erbjuds en flexibel och moden lokal som är idealisk för företag och varumärken som  vill skapa unika och engagerande upplevelser för sina kunder. 

VENUE81

Varför VENUE81 för dina
pop-up evenemang?

Mångsidig och anpassningsbar

VENUE81 erbjuder 850 kvadratmeter av mångsidigt och  anpassningsbart utrymme med många fria ytor för att skapa ett perfekt pop-up evenemang. 

Central belägenhet

Beläget på ett av Stockholms mest centrala lägen, är VENUE81 lättillgängligt för alla. Med närhet till kollektivtrafik och parkeringsmöjligheter är vår plats bekväm och lätt att nå från  hela staden. 

Rymlig kapacitet

Vår lokal har kapacitet för upp till 400 minglande besökare, vilket ger gott om  utrymme för att presentera dina produkter eller konstverk på ett imponerande sätt. Oavsett om du  planerar ett intimt pop-up evenemang eller en storskalig aktivering, kan vi anpassa vår lokal för att  passa dina behov. 

Tekniskt avancerad

VENUE81 är utrustad med avancerad teknik för att säkerställa att ditt pop-up  evenemang är tekniskt förberett och utan problem. Från ljussättning till ljudsystem, är vi här för att  hjälpa dig att skapa en smidig upplevelse för dina besökare.

VENUE81_low-res_15

Låt oss göra ditt nästa pop-up evenemang till en framgång

Låt VENUE81 vara platsen där ditt nästa pop-up evenemang blir en framgång.  Kontakta oss för mer information och för att boka din visning.

VENUE81-logotyp---eps_white

På ett av Stockholms mest centrala lägen hittar du VENUE81, en modern mötesplats för alla typer av tillställningar och event!

Kontakt: