VENUE81
VENUE81-logotyp---eps_white

Konferens

Konferens

VENUE81 är en modern mötesplats belägen i hjärtat av Stockholm, skapad för att göra dina  konferenser och möten så effektiva och minnesvärda som möjligt. Lokalen erbjuder stor flexibilitet och är idealisk för alla typer av företagsevenemang så som konferens, kickoff, möten, jubileum eller  andra typer av sammankomster.  

© Jennie Kumlin 230503_63

Varför VENUE81 för dina
konferenser och möten?

Flexibla utrymmen

VENUE81 erbjuder 850 kvadratmeter flexibla och anpassningsbara utrymmen,  perfekta för alla typer av konferenser och möten. Oavsett om ni behöver yta för en mindre grupp  eller en större sal för en storskalig konferens, kan vi skräddarsy vår lokal för att möta dina behov.

Central belägenhet

Med generös närhet till olika transportalternativ är VENUE81 bekväm och lätt att  nå från hela staden och dess omgivningar. 

Stor kapacitet

Lokalen har kapacitet för upp till 400 minglande gäster och 250 sittande deltagare,  vilket gör den idealisk för både små och stora konferenser och möten. Vi är stolta över att erbjuda  tillräckligt med utrymme för att rymma alla deltagare samtidigt som vi skapar en produktiv och  inspirerande miljö.

Teknisk utrustning

VENUE81 är utrustad med teknik för att möjliggöra smidiga och  effektiva möten. Från högkvalitativa ljud- och visningssystem till trådlös internetåtkomst, är vi här för att se till att ditt evenemang är tekniskt förberett och problemfritt.

VENUE81

Låt oss göra ditt nästa möte till en framgång

Låt VENUE81 vara platsen där dina konferenser och möten blir en framgång. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss hjälpa dig att skapa det perfekta evenemanget för ditt företag.

VENUE81-logotyp---eps_white

På ett av Stockholms mest centrala lägen hittar du VENUE81, en modern mötesplats för alla typer av tillställningar och event!

Kontakt: