VENUE81_Westers_low-res_1048 copy
VENUE81-logotyp---eps_white

Event

Flexibla möten & event

På ett av Stockholms mest centrala lägen hittar du VENUE81, en modern mötesplats för alla typer av tillställningar och event!

  • Vi erbjuder 850 kvadratmeter eventyta
  • Vi har plats för 400 minglande gäster
  • Vi har plats för 250 sittande gäster
Venue81

Företagsfest, showroom eller kickoff centralt

VENUE81, som ägs och drivs av Westers, ligger mitt i Stockholm City på Drottninggatan 81 – ett odiskutabelt centralt läge som erbjuder närhet till stadens alla kommunikationer, hotell och nöjen.

Här skapar vi event för företag och privatpersoner som har något att fira, berätta eller samlas kring. Det kan vara jubileum, privat fest, företagsevenemang, minikonferens, kickoff, produktpresentation, presskonferens, bröllop, modevisning, pop-up store, filmvisning, föredrag, debatt, frukostseminarium, säljkonferens, partnerträff, konceptlansering, temamiddag, utställning, spinoff-event, efterfest eller precis vad du vill.

En komplett eventanläggning

Vi erbjuder 850 kvadratmeter eventyta som kan konfigureras för varje enskilt behov, med all teknik som krävs: komplett ljus- och högtalaranläggning, storbildsprojektor i stora salen och i entrébaren, talarljud, mikrofon och trådlöst nätverk. All teknik sköts av vår egen personal för att underlätta för din presentation.

Priser

Hyra dag: från 25.000 kr / Hyra kväll: från 40.000 kr 

VENUE81-logotyp---eps_white

På ett av Stockholms mest centrala lägen hittar du VENUE81, en modern mötesplats för alla typer av tillställningar och event!

Kontakt: