VENUE81_1920x1280
VENUE81-logotyp---eps_white

Om VENUE81

Om VENUE81

Flexibel lokal med oändliga möjligheter

Upptäck VENUE81, en modern mötesplats belägen på ett av Stockholms mest centrala lägen. Hos oss möts du av en inspirerande atmosfär som passar perfekt för alla typer av tillställningar och event.

Med 850 kvadratmeter eventyta och kapacitet för upp till 400 minglande gäster eller 250 sittande gäster erbjuder vi en flexibel och välutrustad plats för dina behov.

Företagsfest, showroom eller kickoff centralt

Centralt beläget för din bekvämlighet

VENUE81 ligger mitt i Stockholm City på Drottninggatan 81 vilket ger dig och dina gäster enkel tillgång till stadens alla kommunikationer, hotell och nöjesliv.  


Erfaren personal för att göra din vision till verklighet

På VENUE81 förstår vi att varje evenemang är unikt och kräver särskild uppmärksamhet på detaljer.  Vår erfarna personal finns till hands för att samarbeta med dig från planering till genomförande och  säkerställer att varje moment utförs med precision och omsorg. Oavsett om det är att skapa en  inspirerande och festlig atmosfär för en företagsfest, arrangera en minnesvärd produktlansering  eller se till att varje gäst känner sig välkommen på er bröllopsdag, är vårt mål att överträffa dina  förväntningar och leverera en upplevelse som du och dina gäster kommer att minnas länge.

VENUE81-logotyp---eps_white

På ett av Stockholms mest centrala lägen hittar du VENUE81, en modern mötesplats för alla typer av tillställningar och event!

Kontakt: