wedding_celebrations
VENUE81-logotyp---eps_white

Bröllop

Bröllop

VENUE81 – Din lokal för det perfekta bröllopet mitt i centrala Stockholm! 

VENUE81 är en exklusiv mötesplats belägen i hjärtat av Stockholm, skapad för att förvandla dina bröllopsdrömmar till verklighet.

VENUE81

Varför VENUE81 för ditt bröllop?

Modern och mångsidig

VENUE81 erbjuder 850 kvadratmeter av flexibelt utrymme, designat för att  passa olika typer av bröllop. Oavsett om du drömmer om en intim ceremoni eller en stor fest, kan vi  skräddarsy vår lokal för att passa dina behov. 

Central belägenhet

Beläget på ett av Stockholms mest centrala lägen, är VENUE81 lättillgängligt för  dig och dina gäster. Oavsett om du kommer med bil, tåg eller tunnelbana, är lokalens belägenhet  lättåtkomlig och bekväm för alla att nå. 

Rymligt utrymme

Med plats för upp till 400 minglande gäster och 250 sittande gäster, är vår lokal perfekt för både mindre och större bröllop.

Teknisk utrustning

Vår lokal är utrustad med teknik för att säkerställa att din bröllopsdag  och fest går smidigt. Från ljussättning till ljudsystem, är vi här för att se till att varje detalj är perfekt så tal, musik och telegram får sin fulla uppmärksamhet. 

VENUE81

Låt oss skapa ditt drömbröllop

Låt VENUE81 vara platsen där dina bröllopsdrömmar blir verklighet. Kontakta oss för att boka din  visning av lokalen och låt oss hjälpa dig att skapa det bröllop du alltid har drömt om.

VENUE81-logotyp---eps_white

På ett av Stockholms mest centrala lägen hittar du VENUE81, en modern mötesplats för alla typer av tillställningar och event!

Kontakt: